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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  25/03/2024
Data da última atualização:  25/03/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  HALLERMAN, E.; BREDLAU, J.; CAMARGO, L. S. de A.; DAGLI, M. L. Z.; KAREMBU, M.; KOVICH, D.; MUIA, A. N.; MURRONE, M. L.; ROCHA‑SALAVARRIETA, P. J.; ROMERO‑ALDEMITA, R.; TIZARD, M.; WALTON, M.; WRAY‑CAHEN, D.
Afiliação:  ERIC HALLERMAN, VIRGINIA POLYTECHNIC INSTITUTE AND STATE UNIVERSITY; JUSTIN BREDLAU, U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE; LUIZ SERGIO DE ALMEIDA CAMARGO, CNPGL; MARIA LUCIA ZAIDAN DAGLI, UNIVERSIDADE DE SAO PAULO; MARGARET KAREMBU, INTERNATIONAL SERVICE FOR THE ACQUISITION OF AGRI-BIOTECH APPLICATIONS AFRICENTER; DANIEL KOVICH, U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE; ANNE NDANU MUIA, NATIONAL BIOSAFETY AUTHORITY, NAIROBI; MARIANA L. MURRONE, MINISTRY OF AGRICULTURE, ARGENTINA; PEDRO JESUS ROCHA‑SALAVARRIETA, INTER-AMERICAN INSTITUTE FOR COOPERATION ON AGRICULTURE, SAN JOSE; RHODORA ROMERO‑ALDEMITA, INTERNATIONAL SERVICE FOR THE ACQUISITION OF AGRI-BIOTECH APPLICATIONS; MARK TIZARD, COMMON WEALTH SCIENTIFC AND INDUSTRIAL RESEARCH ORGANISATION, GEELONG; MARK WALTON, AQUA BOUNTY; DIANE WRAY‑CAHEN, U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE.
Título:  Enabling regulatory policy globally will promote realization of the potential of animal biotechnology.
Ano de publicação:  2024
Fonte/Imprenta:  CABI Agriculture and Bioscience, v. 5, n. 1, article 25, 2024.
DOI:  https://doi.org/10.1186/s43170-024-00221-6
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Animal biotechnologies have the potential to improve the sustainability and security of our global food systems. Government regulatory authorities are responsible for ensuring the safety of food their citizens consume, whether it is produced via conventional breeding methods or biotechnologies. While some countries have implemented animal biotechnology oversight policies, many countries have yet to develop theirs. Historically, regulatory approvals were required before products of biotechnology could enter the marketplace, and the high cost of the approval process limited the number and types of animal and plant products that sought approval. Only one biotech animal in the world that was developed for food production has reached the market under a GMO or rDNA approval process. The advent of genome editing techniques has revolutionized the scientific approach to introducing changes into DNA sequences and how biotechnology can be used to enhance agricultural breeding. Regulatory dialogs about biotechnology also have changed as a result of these new technologies. Regulatory agencies have begun to respond to these scientific advances, and a growing number of countries are looking to modernize regulatory approaches for these products, based on risk (or lack thereof) and similarity to organisms that could be produced via conventional breeding methods. Advances in animal biotechnology, especially genome editing, can accelerate the incorporation of valued phenotypes in animals, incl... Mostrar Tudo
Thesagro:  Biotecnologia; Bovino; Engenharia Genética; Genoma; Melhoramento Genético Animal.
Thesaurus Nal:  Animal breeding; Biotechnology; Genetic engineering.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1163112/1/Enabling-regulatory-policy-globally.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGL26305 - 1UPCAP - DD
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com cnph.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  18/11/2004
Data da última atualização:  18/11/2004
Autoria:  SILVA, C. S.; NICOLAU PINTO, M.; SILVA, J. B. C. da.
Afiliação:  Embrapa Hortaliças, Brasília, DF.
Título:  Uniformidade e eficácia da desinsfestação de substratos utilizando vapor quente.
Ano de publicação:  2004
Fonte/Imprenta:  Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, jul. 2004. Suplemento 2.
Idioma:  Português
Notas:  Trabalho apresentado no 44º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2004. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, p. 401, jul. 2004. Suplemento 1.
Palavras-Chave:  Substrato.
Thesagro:  Bactéria; Cyperus Rotundus; Desinfestação; Ralstonia Solanacearum; Tiririca; Trevo.
Thesaurus NAL:  Oxalis corniculata.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Hortaliças (CNPH)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPH29110 - 1UPCPL - --CD 138
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